Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
 

Stimați clienți, comenzile plasate după data de 30 mai vor fi expediate începând de marți, 6 iunie. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

vezi alt produs

Muscata nobila pe picior (PELARGONIUM GRANDIFLORUM)

Varietati

caracteristici esentiale

muscata englezeascaforma speciala de pomisorflori spectaculoase
134,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Pelargonium grandiflorum, muscata englezeasca sau muscata nobila, una dintre cele mai apreciate flori, ce aduce culoare şi un farmec aparte locuinţei. La noi gasesti muscata nobila pe picior de vanzare la pret special, cu livrare la domiciliu.

 

Pelargonium grandiflorum creste în poziţie verticală, are frunze ascuţite iar florile sunt mari cu nuanţe de roz, alb sau purpuriu. Muşcata nobilă nu suportă lumina directă a soarelui, de aceea este recomandat să fie aşezată la loc umbros sau în casă.

Pelargonium grandiflorum este originară din Africa de Sud, are aspect de tufă care atinge înălțimi de 30-50 centimetri. Se folosește atât pentru decorarea interioarelor, cât și pentru spațiile deschise, grădini sau terase. 

Poți avea mușcatele preferate la tine acasă, deoarece noi îți livrăm florile comandate la domiciliu în cel mai scurt timp!

 

Îngrijire muscata englezeasca, nobila, Pelargonium grandiflorum:

Solul: Muşcatele preferă un sol afânat bine drenat, uşor acid, bogat în materie organică.

Necesar apă: Pe timpul verii, udați moderat mușcatele, având grijă să eliminați surplusul de apă care se strânge în tăviță, evitând astfel putrezirea rădăcinilor.

Îngrăşământ: Nu uitați de administrarea unui fertilizator în timpul verii pentru a favoriza înflorirea.

Temperatura: Pentru o dezvoltare armonioasă a plantei este necesară o temperatură optimă de aproximativ 20 de grade Celsius, iar pe timpul iernii, de 10 grade Celsius.

Necesar lumină: Pentru dezvoltarea şi înflorirea muşcatelor, lumina are un rol foarte important, astfel că le puteti așeza în plin soare. În timpul iernii, puteti să păstrați plantele în locuri cu lumină multă și să administrați îngrășământ și apă regulat. În acest fel, veți avea flori și în această perioadă. Există și varianta păstrării mu;catelor în locuri întunecoase. În acest caz, primăvara, plantelor li se taie lăstarii, care se regenerează repede la loc.

Înmulțirea muşcatelor: Se poate face cel mai des prin butași, dar se poate face și prin semințe

Boli şi dăunători: Muşcatele nu sunt plante sensibile ele fiind atacate de către musculițele albe, în cazul în care se asociază căldura cu umiditatea, iar pe perioada verii muşcatele pot fi afectate de rugina-frunzelor şi putregaiuri. În cazul ruginii rupeţi şi ardeţi frunzele afectat.

 

Atenție: a nu se expune în plin soare!

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Pretul este per bucata.


Informatii produs

Cod MAG-976
Denumire PELARGONIUM GRANDIFLORUM
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 70.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 90