Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Nemtisor, Delphinium (Delphinium x cultorum)

Comanda Delphinium, nemtisor sau nemtisori (Delphinium x cultorum), o planta cu flori deosebite remarcata in gradinile rustice! Pe siteul nostru gasesti Delphinium, nemtisor sau nemtisori  de vanmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

flori impresionanteplante rezistenteculori contrastante
24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-919
Denumire Delphinium x cultorum
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 11.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100.00
Descriere

Comanda Delphinium, nemtisor sau nemtisori (Delphinium x cultorum), o planta cu flori deosebite remarcata in gradinile rustice! Pe siteul nostru gasesti Delphinium, nemtisor sau nemtisori  de vanzare la pret avantajos alaturi de multe alte plante perene!

 

Delphinium cunoscut si sub denumirea populara de nemtisor, este o planta perena care face parte din familia Ranunculaceae. Nemtisorul este o planta decorativa atat prin flori cat si prin frunzele, frunzele lobate de culoarea verde dau un aspect foarte decorativ, florile spectaculoase au forma de spic de culoare albastru-violet.

Delphinium se poate planta atat solitar cat si in combinatie cu alte plante decorative prin flori si prin frunze, nemtisorii sunt plante care infloresc de doua ori pe an, dupa perioada de repaus, iunie-iulie, iar in septembrie infloresc din nou. Florile pot fi taiate si folosite pentru decorarea caselor sau buchete.

Plantarea se face primavara dupa ce solul este dezghetat, este recomandat ca solul in care urmeaza sa fie plantat sa fie drenat, fertil si un loc ferit de vanturile puternice.

In ceea ce piveste toxicitatea, nemtisorii au seva toxica, iar la ingerare pot provoca iritatii si disconfort.

 

Conditii de intretinere Delphinium:

Plantarea: la Delphinium la fel ca si  la celelalte plante perene, se recomanda ca plantarea sa se efectueze primavara, cand pamantul nu mai este inghetat sau pe toata perioada anului daca planta achizitionata este la ghiveci.

Necesar lumina: este recomandata plantarea in razele direct ale soarelui.

Necesar udare: in perioada secetoase necesita un sol usor umed, iar in perioada geroasa are nevoie de un sol cat mai uscat.

Fertilizarea: se aplica un ingrasamant la doua saptamani in perioada de crestere.

Inmultirea: se poate face prin divizarea radacinii la inceputul primaverii.

Boli si daunatori:ca boli sunt sensibile la pulverele de mucegai si sunt sensibila la fainare in perioadele ploioase. Ca daunatori pot fi atacate de afide, melci si omizi.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Prețul afișat este per ghiveci.

Produse similare