Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Pomi fructiferi (mix)

Varietati

Mar rosuMar verdeMar galbenPrun „Prunus susino sangue„ParNuc
În cazul acestui produs, transportul este inclus în preț cu livrare oriunde în România.

caracteristici esentiale

fructe gustoasegarantarea soiurilor flori spectaculoase
199,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda pomi fructiferi altoiti pentru a te bucura de o gradina de poveste! La noi gasesti pomi fructiferi de vanzare la cel mai bun pret, cu costul de livrare inclus. Cumpara acum pomi fructiferi la cel mai avantajos pret, iar produsul va ajunge la tine in 3-4 zile lucratoare!

La ridicarea produsului din magazin beneficiati de un pret special.

 

Va punem la dispozitie o serie mix de pomi fructiferi, printre aceste specii de pomi fructiferi se numara Mar, Prun, Nuc, Par si Piersic.

Marul disponibil in trei varietati, rosu, verde si Golden, acesasta varietatei de meri ofera o imagine spectaculoasa primavara si fructe gustoase toamna. Prefera solurile jilave fertile si bine udate.

Boli si daunatori la mar: este sensibil la atacul insectelor, viermilor, paianjenilor rosii si fluturelui .

ca boli pot aparea, cancerul , care este pe baza fungi, de asemenea mai este senibil si la praful de mucegai.


Prunul, aceasta varietate este de provienenta chinezo-japoneza,este o varietate cu fructe de dimensiuni medii care au o culoare rosie-verzuie, aceasta varietate  ajunge in perioada de maturare in luna iulie. din culoarea pulpei rosie sangerie ii provine si numele, Prunus susino sangue .

Boli si Daunatori: Pruni sunt afectati in general de insecte, printre acestea se numara, viermele prunului, omida paroasa,paianjenul rosu . Iar ca boli sunt afectati de putregaiul Brun, boala plumbului,hurlupi. Udarea prunilor se face in mod constant pana la mijlocul lunii octombrie, prunul prefera sa fie in lumina directa a soarelui.


Nucul, pentru crestere are nevoie de multa lumina si de un sol bine drenat. Nuci sunt de asemenea cultivati si pentru lemn, fiind o resursa importanta in producerea mobilierului.

Fructele nucului au o coaja lemnoasa, pana la maturitate fiin invelite intr-o coaja de culoare verzuie.

Perioada de dezvoltare a nucului este de lunga durata, perioada de dezvoltare poate dura si pana la 150 de ani. Principalele boli ale nucului sunt, boala cernelii, cancerul bacterian si antracnoza nucului , iar in ceea ce priveste daunatorii principali acestia sunt : viermele fructelor, acarianul rosu al pomilor si paduchele de San-Jose.


Părul-este unul dintre cei mai importanti pomi fructiferi din lume, acesta este cultivat in toate țările din emisferele temperate. Tulpina păruui poate ajunge la o înălțime de până la 13 metri, frunzele au o forma ovala si sunt lucioase. Peioada de inmugurire este primavara, iar perioada de recotare este toamna, cand fructul ajunge la maturitate. Printre bolile părului se gasesc si rapănul părului, putregaiul brun, focul părului.


Piersicul - specia are provienența din China, fiind pe urmă răspândit în restul lumii. Piersici pot ajunge până la înălțimea de 6,5 metri, frunzele sunt de culoarea verde, sunt lucioase și lung ascuțițe. Înflorirerea este de obicei primăvara, iar recoltarea tomna. Asemenea altor pomi fructiferi, piersicul are nevoie de lumina soarelui. 

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Soiul se poate alege si telefonic la confirmarea comenzii.

Informatii produs

Cod MAG-920
Denumire mix
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 180.00 cm
Diametru: 30.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00