Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Oțetar roșu (Rhus typhina)

Planta Otetar rosu cu denumirea științifică Rhus typhina este un arbust exotic ornamental datorită frunzelor și fructelor desebit de decorative. Este unul dintre cei mai mari arbuști care pe permai mult

Varietati

Dissectum
contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Rezistent la secetă și gerRezistent la poluareFixează terenurile erodate
119,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-812
Denumire Rhus typhina
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderată
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 60.00 cm
Diametru: 23.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 800
Descriere

Planta Otetar rosu cu denumirea științifică Rhus typhina este un arbust exotic ornamental datorită frunzelor și fructelor desebit de decorative. Este unul dintre cei mai mari arbuști care pe perioada toamnei își schimbă culoarea frunzelor în nuanțe de roșu strălucitor. Perioada de înflorire este iunie-iulie, florile acestui arbust atrăgând albinele. Numele de Otetar rosu”  provine de la fructele sale care au gust acrișor și sunt utilizate pentru obținerea oțetului. Oțetarul roșu poate atinge înălțimi de peste 8 metri fiind cultivat fie în scop decorativ sau pentru fixarea pantelor și a solurilor degradate.

Dacă ești în căutarea unui arbust rezistent la seceta, pe site-ul nostru găsești planta Otetar rosu de vanzare. Comanda online Rhus typhina pentru a te bucura de culorile toamnei în grădina ta!

 

Ingrijire Otetar rosu:

Necesar apă: Necesită apă dar nu suportă băltirea apei la rădăcină o perioadă îndelungată. 

Necesar lumină: Oțetarul roșu se dezvoltă foarte bine în plin soare sau la lumină parțială.

Tipul de sol: Un sol bine drenat cu o fertilitate ridicată este ideal pentru dezvoltarea acestui arbust.

Boli și dăunători: Nu este susceptibil la boli și dăunători. Uneori pot apărea pete de rugină pe frunze. Atrage fluturii dar nu și insectele dăunătoare.

Plantarea: Se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat. În cazul în care achiziționați planta în ghiveci, cu rădăcina bine dezvoltată în balotul de pământ, aveți posibilitatea să o plantați în orice perioadă a anului.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare