Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Planta ulcior (Sarracenia purpurea)

Sarracenia purpurea sau planta ulcior, este o planta carnivora impresionantă având capcane de prindere a insectelor sub formă de ulcior. Aceste ulcioare nu sunt altceva decât frunzemai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Plantă carnivorăAtrage insectele în capcanăÎntreţinere uşoară

Informatii produs

Cod MAG-820
Denumire Sarracenia purpurea
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect Erbacee
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 30.00
Descriere

Sarracenia purpurea sau planta ulcior, este o planta carnivora impresionantă având capcane de prindere a insectelor sub formă de ulcior. Aceste ulcioare nu sunt altceva decât frunze modificate.  Ele atrag insectele prin coloritul și forma lor spectaculoasă. Motivul principal pentru care plantele carnivore atrag insectele este acela de a-și suplimenta necesarul de hrană pe care nu îl pot procura din solurile sărace, lipsite de nutrienți.

Dacă ești pasionat de plantele carnivore sau dacă vrei să faci un cadou special, pe site-ul nostru găsești  planta carnivora Sarracenia de vanzare la cel mai mic preț. Comanda online planta carnivora Sarracenia iar noi îți asigurăm livrarea ei în cel mai scurt timp!

Ingrijire Sarracenia:

Necesar apă: în timpul verii, pământul trebuie menținut umed, însă trebuie evitată băltirea apei în farfuria care colectează surplusul de apă în urma udării. Iarna, planta se udă mai rar (o dată pe săptămână) şi se plasează într-un loc răcoros, dar cu temperaturi pozitive.

Necesar fertilizare: nu se fertilizează deoarece îngrăşământul poate dăuna plantei.

Necesar lumină: planta are nevoie de lumină multă, tolerează chiar şi soarele direct. În lipsa luminii suficiente, Sarracenia nu îşi va putea păstra poziţia erectă a frunzelor, capcanele devenind astfel nefuncţionale.

Tipul de sol: Sarracenia necesită un sol fără nutrienți care să asigure o bună drenare și aerare. 

Înmulțirea plantelor carnivore: varianta cea mai uşoară de înmulţire este prin despărţirea plantei în lunile martie sau aprilie.

Hranire planta carnivora Sarracenia: Deși avem tendința de a hrăni planta carnivoră, acest lucru nu este necesar. Hrăniți planta dacă observați că aceasta nu a atras nici o insectă pentru o perioadă lungă de timp. Nu hrăniți Sarracenia cu carne iar în lunile de iarnă când planta este inactivă nu este necesară hrănirea.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare