Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Lantana (Lantana camara)

Lantana camara este un arbust persistent cultivat ca plantă sezonieră estivală fiiind originară din America. Florile înfloresc din mai până în septembrie şi au formă tubularămai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Întreţinere uşoarăFlori rezistenteCreează un decor plăcut
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-788
Denumire Lantana camara
Inaltime (cm) 100
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Galben
Perioada inflorire mai-septembrie
Parfum Nu
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect Tufa
Dimensiuni livrare Inaltime: 65.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Descriere

Lantana camara este un arbust persistent cultivat ca plantă sezonieră estivală fiiind originară din America. Florile înfloresc din mai până în septembrie şi au formă tubulară. Aceste flori ale lantanei au capacitatea de a atrage fluturii, şi pot avea nunaţe de roşu, galben, portocaliu sau alb.

Comandă Lantana camara online şi vei avea o grădină plină de culoare dar şi de fluturi minunaţi. Pe site-ul nostru găsești lantana de vânzare la un preț avantajos.

 

Întreținere Lantana camara:

Necesar apă: Udaţi planta la un interval de 3 zile pe perioada verii, iar iarna mentineţi-o aproape uscată.

Necesar lumină: Lantana are nevoie de cel puţin 5 ore pe zi de soare direct altfel există riscul ca planta să nu înflorească.

Necesar sol: Lantana preferă solurile neutre, bogate în nutrienţi şi bine drenate.

Necesar îngrăşământ: Lantana răspunde bine la îngrăşăminte cu eliberare lentă. Aveţi grijă să nu fertilizaţi în exces deoarece ar putea duce la o creştere excesivă a tulpinii şi la flori puţine.

Boli şi dăunători: Muştele albe situate pe partea inferioară a frunzelor, determină căderea frunzelor începând cu pete galbene. Le puteţi combate cu insecticide specifice.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare