Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Plante Kokodama (Suculente)

caracteristici esentiale

Alternativa ecologica a ghivecelor traditionaleSistem cu agatatoareGhiveci din fibra de cocos
62,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda plante Kokodama, suculente plantate dupa un nou concept, in ghivece moderne din fibra de cocos, o alternativa a ghivecelor clasice.

Agatate de tavan sau de un suport special, feigile Kokodama vor crea un decor natural, ce vor oferi vitailtate spatiului in care sunt amplasate. Kokodama se potrivește în orice mediu, atât în ​​interior, cât și în exterior.

Suculentele au numeroase beneficii și rol purificator, având capacitatea de a absorbi o cantitate mare din toxinele din aerul încăperilor în care trăim. Pentru a vă bucura de aer mai proaspăt și curat, amplasați-o atât la birou, cât și la bucătărie sau în dormitor.

 

Ingrijire plante Kokodama:

Necesar apa: Solul plantelor trebuie sa se zvinte intre doua udari. In timpul verii udati planta de doua ori pe saptamana si iarna saptamanal, sau in functie de necesitate. Deoarece frunzele sunt subtiri, adaptate zonei de origine (umede) asigutati pulverizarea zilnica.

Necesar fertilizare: planta poate fi fertilizata de doua ori pe luna in perioada cresterilor active si lunar iarna cu un ingrasamant pentru plante decorative pin frunze.

Necesar lumina: Planta poate fi amplasata atat in spatii bine luminate cat si la semiumbra, insa in niciun caz in soare direct. 

Transplantarea: Ferigile se transplanteaza anual, intr-un sol acid.

Boli si daunatori: Feriga de camera este rezistenta la daunatori, insa excesul de umiditate din sol duce la uscarea plantei.

 

Notă: Pretul este per bucata.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1045
Denumire Suculente
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect pendent
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 50.00